NOVINKA 2013 – Kočík Concord Wanderer

5 Február, 2013 | Autor: Buggies.sk | Pridané do Obchod a služby

Novinka CONCORD Wanderer

Jednou z najhorúcejších noviniek medzi kočíkmi v roku 2013 je bezpochyby kočík WANDERER od nemeckej značky CONCORD.

Tento nový ľahučký kočík prekvapí svojou univerzálnosťou. Bol vyvinutý pre používanie tak v meste, ako aj na vidieku. Kočík WANDERER má robustné kolesá s odolnými pneumatikami, s pevným penovým jadrom. Pneumatiky je preto prakticky nemožné prepichnúť. Kočík má špeciálne elastomerické odpruženie zadných kolies. Hliníkový rám vzhľadom pripomína dizajn horských bicyklov a zdôrazňuje športový charakter kočíka.

Tento univerzálny kočík kombinuje praktickú funkcionalitu s mimoriadne pohodlným sedením. Veľké sedadlo ponúka dieťaťu množstvo miesta a môže byť otočená v oboch smeroch – v smere aj proti smeru jazdy.

Dlhé zadné sedadlo kočíka sa sklápa jedným pohybom a môže byť sklopené skoro až do horizonálnej polohy, čím umožní ležať dieťaťu veľmi pohodlne vystretému. Extra veľká slnečná strieška môže byť skombinovaná s prídavným slnečným tienidlom, čím dosiahneme optimálnu ochranu pred slnečnými lúčmi.

Kočík sa dokáže poskladať do kompaktných pre ľahkú prepravu. Po zvážení všetkých pre a proti musí človek nevyhnutne dospieť k záveru, že tento kočík je jedinečný a výnimočný a v skutku sa mu bude len ťažko hľadať konkurent, ktorý by sa mu mohol rovnať.

Kočík bude dostupný v priebehu Februára 2013 a my radi Vám ho ponúkneme na www.buggies.sk

 

 

Autor: Buggies.sk

Tento autor zatiaľ publikoval článkov: 1. Ďaľšie informácie o tomto autorovi sa pripravujú.

Pridaj komentár

Prepáčte, ale pred zaslaním komentára sa musíte prihlásiť.