Cestovná kancelária Eurorafting

29 Február, 2012 | Autor: eurorafting | Pridané do Cestovanie a ubytovanie

Ste už unavení z tradičných dovoleniek? My Vám ukážeme netradičné spôsoby, ako tráviť voľné chvíle. Ponúkame kombináciu aktivity a relaxu, cestovania a oddychu, jednoducho spôsob, aby ste spoznali samého seba a svet okolo Vás. Oddychujte pohybom. Voda je tá najlepšia očista ducha a tela. Ponorte sa bez obáv do prúdu dobrodružstva.

Liek na nečinnosť a pasivitu na dovolenkách ponúka cestovná kancelária eurorafting. Netradičnosť, výnimočnosť, avantúra…. Naučte sa oddychovať aktívne. Dovoľte, aby Vašu únavu a napätie vyliečila príroda.

Tento neklasický koncept relaxácie poskytuje cestovná kancelária eurorafting.

Základný princíp cestovnej kancelárie je poskytnúť ľuďom netradičnú kombináciu adrenalínu, dobrodružných športov a upokojujúcich efektov panenskej prírody, z čoho vzniká nezabudnuteľná skúsenosť.

Team eurorafting žije každodenne týmto štýlom a naplno si užíva benefity tejto aktivity. S pocitom a zážitkom sa chcú neustále deliť a odovzdávať pozitívne poslanie aj iným. To je idea, ktorá ich spojila, vedie a ťahá ďalej.  Pridajte sa a splavujte pod ich vedením najkrajšie slovenské a európske rieky alebo vyskúšajte rafting ako teamovú aktivitu. Postavte seba proti sile vody a spoľahnite sa pritom na ostatných členov teamu. Adrenalín je to, čo Vás bude viesť.

Že to vraj neviete?…..

Eurorafting je výnimočný, pretože pre neho pracujú výnimoční ľudia, ktorí svojim klientom poskytujú nielen profesionálne správanie, ale každého z nich berú ako súčasť svojho teamu. Jeho inštruktori sú špičkoví odborníci a držitelia medzinárodne uznávaných certifikátov. S nimi sa môžete cítiť bezpečne a naplno si užiť vysnívanú dovolenku.

Svoje vedomosti nemajú len pre seba. S radosťou ich odovzdávajú ďalej. Ako prví a jediní na Slovensku ponúkajú kurz „Inštruktora raftingu“ s akreditáciou Ministerstva školstva SR. Prostredníctvom ďalšieho kurzu Vám prezradia tajomstvá pádlovania na kajaku. Keďže bezpečnosť, istota a zdravie človeka sú prvoradé, eurorafting ponúka aj kurz záchrany na divokej vode. Je to dobré vedieť, ale dúfame, že to v praxi nebudete nikdy potrebovať.

Po vyskúšaní týchto aktivít už nikdy nezatúžite po „pasívnej“ dovolenke.

Tešíme sa na „stretnutie na vode“!

Autor: eurorafting

Tento autor zatiaľ publikoval článkov: 2. Ďaľšie informácie o tomto autorovi sa pripravujú.

Pridaj komentár

Prepáčte, ale pred zaslaním komentára sa musíte prihlásiť.